PRORON biedt u het gemak van een mobiele showroom. Zo kunt u ons assortiment aan huis of op het werk bekijken en werkkleding direct passen en bestellen.

Werkkleding en PBM'S voelen, passen en meten op locatie

Maatwerk houdt niet alleen in dat de kleding goed past, maatwerk houdt volgens ons ook in dat u het kunt passen waar en wanneer het u uit komt. U werkt en heeft naast uw drukke bestaan vaak niet de tijd en zin om te rijden naar een leverancier van werkkleding. Bent u vervolgens op de plaats van besteming dan bent u de nodige tijd kwijt om datgene te vinden wat u zoekt.

Met die reden zijn we Proron begonnen. We komen naar u toe op het moment dat het u wel uitkomt met onze mobiele showroom. Zelfs in de avonduren of in het weekend en juist op de momenten dat het uw dagelijkse werkzaamheden niet beïnvloed. Eenmaal ter plekke biedt onze mobiele showroom u de kans direct datgene te vinden wat u zoekt. Het assortiment is namelijk van tevoren door onze "Workwear specialisten" samengesteld op basis van de beroepsgroep waar u onder valt. Zo blijft al het overbodige achterwege en heeft u direct een goed zicht op de artikelen die passen bij uw beroep en afgestemd zijn op uw werkzaamheden.

De pas sessie die volgt zullen we met de grootste zorg uitvoeren. Zo zorgen we er voor dat we uw kleding op een juiste manier aanmeten. Bovendien letten we op de vele randzaken die van belang kunnen zijn bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.
Te denken valt aan wet- en regelgeving, speciale confecties etc.

Afspreken waar en wanneer u dat uit komt...

Doordat we ons voornamelijk richten op de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel en met name georiënteerd zijn op de regio's Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden, Hardenberg, Groningen, Hoogezand, Winschoten, Stadskanaal en Veendam, is ons werkgebied relatief klein. Zo zijn we dagelijks bij u om de hoek en kunnen we snel reageren op uw aanvragen. Heeft u alleen ‘s-avonds of in het weekend tijd, geen probleem… ook dan komen we graag met ons toegespitste assortiment naar u toe. Het assortiment passen we namelijk altijd aan naar uw beroepsgroep. Zo overspoelen we u niet met een overweldigend aanbod maar krijgt u de werkkleding en PBM's te zien die speciaal zijn ontwikkeld voor uw branche. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende pas sessie.

Werkkleding voor elke beroepsgroep

Voor elke beroepsgroep hebben we passende kleding, schoenen en beschermingsmiddelen. Deze voldoen minimaal aan alle Europese richtlijnen waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Doordat we contacten onderhouden met de  vooraanstaande leveranciers en fabikanten kunnen we u voorzien van vrijwel elk merk en ieder type.

Snelle levering, bij u op het werk of aan huis

Het bijkomende voordeel van onze mobiele showroom is dat we uw bestelling snel en goedkoop kunnen leveren.
Op het werk of aan huis. De PRORON leveringsservice levert snel uit. U bepaart op eventuele verzendkosten en uw nieuwe kleding kan bovendien sneller ingezet worden.