Kennis & ervaring leiden u naar het beste advies

Proron beschikt over een gedegen kennis en jarenlange ervaring in de werkkleding sector.
Gelieerd aan de bouw hebben onze mensen door de jaren heen goed kunnen ervaren welke eisen worden gesteld aan werkkleding.
De ene beroepsgroep is de andere niet, daarom hebben we ons assortiment ingericht naar de maatstaven die gelden voor de diverse beroepsgroepen. Een schilder stelt nou eenmaal andere eisen aan een broek dan een timmerman. Doordat we inmiddels een aantal decennia  werken in de branche en we beschikken over know how die we in de diverse branches hebben opgedaan, is het onze passie u te adviseren bij het kiezen van de allerbeste werkkleding.

Ons advies staat los van merk en of de prijs. Wij zijn namelijk van mening dat comfort en veiligheid de belangrijkste eigenschappen zijn bij de perfecte outfit. Vaak hoeft het beste product of de beste oplossing niet eens het duurste te zijn.

De ervaring leert ons dat er op het beslissingsmoment soms keuzes worden gemaakt, die achteraf gezien niet genomen hadden moeten worden. Ons advies is er altijd op gericht dat u achteraf geen spijt krijgt van dergelijke beslissingen. 
Proron wijst u graag op het juiste moment naar de juiste richting. We overtuigen u graag wanneer we u mogen bezoeken met onze mobiele showroom  voor een vrijblijvende pas sessie.

Altijd contact met degene die u kent, Proron staat voor korte lijnen

Bij Proron kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Bij ons heeft u namelijk altijd een vast contactpersoon die weet wie u bent, welke peroonlijke wensen u heeft en wat u eerder bij ons heeft besteld. We werken graag met korte lijnen en zijn bovendien flexibel ingesteld. Heeft u bijzondere wensen of zijn er personeelsleden met afwijkende maten? Zodra ons uitgebreide assortiment niet toereikend is zullen wij op zoek gaan naar de beste oplossing.